Luxe vakantiehuis
midden in natuur bij Vorden in de Achterhoek
Woonkamer

 Op bovenstaande video wordt u rondgeleid door de keuken en woonkamer van De Slinger.

 

 


Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht naar alle kanten.

 In de ruime woonkamer is een openhaard, met schuifpui naar één van de terrassen.

  Er is vaste telefoon, televisie en radio via de kabel, een video-speler, dvd-speler, cd-speler en Wifi.

 Het huis is volledig geïsoleerd en centraal verwarmd.

Gespot vanuit de woonkamer!

Uniek, er lopen sinds enkele jaren enkele zwarte reeën in ons bos! Een trouwe gast maakte dit filmpje:

“Aan het eind van de 19e eeuw werd in de omgeving van Eibergen voor het eerst in Nederland een zwart ree gesignaleerd. Het dier was samen met normaal gekleurde soortgenoten, die vanuit Duistland de reewildstand kwamen versterken, mee over de grens gekomen. Sindsdien heeft de zwarte ree zich meer en meer verspreid over het land. Maar het blijft altijd bijzonder om er een te zien.
De zwarte kleur wordt ook wel melanisme genoemd (afgeleid van het Griekse melanos=zwart). Deze kleurafwijking is niet dominant erfelijk. Er zijn immers nog steeds veel meer bruine dan zwarte reeën. Bovendien wordt er soms een zwarte reegeit met bruine kalveren gezien. Dat zegt genoeg. Voordeel voor een zwarte ree is wel, dat ze niet bejaagd worden. Er gaat namelijk een gerucht onder jagers dat als je een zwarte ree schiet, je binnen een jaar sterft. Dat is ooit echt met een jager in Oostenrijk gebeurd. Sindsdien durft geen jager meer een poging te wagen, je weet het tenslotte maar nooit.
Een witte (albino) en/of gevlekte (bonte) variëteit ontstaat soms, als een speling van de natuur. Bij deze dieren ontbreekt (deels) het pigment. Pigment is de stof die verantwoordelijk is voor de normale kleur van haar of huid. Geheel witte reeën zijn heel zeldzaam."

(Bron: rootsmagazine.nl, 2015)